joi, 14 iulie 2011

Impresii.

     Lucrurile pe care le creez impresioneaza ...
"Ieri am avut o experienta inedita in atelierul lui Alexandru Rotar, maestru al sticlei. Mi-a oferit posibilitatea deosebita de a scrie cu un stilou (penita) de sticla si singurul cuvant care mi-a venit in minte a fost "minunat". Am avut emotii ... Este o bijuterie ... Merita incarcarea ...
Cei interesati il pot comanda aici.
Este un obiect deosebit, putand fi insotit si de calimara, iar pretul este derizoriu." Cristina Muresan - Cristaaime  http://abartis.blogspot.com/
     "Stiloul" nu apare pe blog pentru a pastra originalitatea unui astfel de obiect, confruntandu-ma frecvent cu situatia de a fi copiat. Penita poate fi insotita de calimara, constituind un set de exceptie. Preturile practicate sunt scazute pentru a face fata avalansei de obiecte ieftine si de proasta calitate. 
Obiectul amintit face parte din categoria creatiilor de lux, a comenzilor speciale putandu-se personaliza. 
     Si pentru ca aceasta postare imi da posibilitatea, adaug aici una din maximele dupa care creez: 
"pot face (aproape) orice, daca este din sticla"si din pacate prea putina lume isi doreste opere de arta. Suntem guvernati de pragmatic, de economic, de aceea, pentru a putea continua ma conformez cererii, incercand sa mentin calitatea in detrimentul dimensiunii obiectelor, in asa fel incat pretul sa fie mai mult decat accesibil.
Particip la targuri si festivaluri cu atelierul mobil in care creez la cererea publicului, obiecte mici, cu pret scazut, preferand sa promovez mestesugul.
Arta o rezerv cunoscatorilor si celor care stiu sa o aprecieze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu